Anamil je moderno poduzeće s uspješnom tradicijom poslovanja dužom od 25 godina.
U početku orijentirani kao trgovačko društvo, praćenjem tržišnih trendova i zahtjeva tržišta pokrećemo vlastitu proizvodnju koja danas čini okosnicu našeg poslovanja.

Moderna tehnologija, pomno odabrane sirovine i konstantno usavršavanje proizvodnih ali i svih ostalih procesa u našem poslovanju, danas nas čine kvalitetnim i pouzdanim poslovnim partnerom.
Osluškujući potrebe tržišta i našu želju da zadovoljimo potrebe kupaca, dovelo nas je do toga da samostalno razvijemo liniju proizvoda za kućanstvo pod vlastitim brendom Alupack, koji danas na domaćem i na stranom tržištu predstavlja sinonim za kvalitetne i funkcionalne proizvode koje svakodnevno susrećemo i koristimo.

Svjesni vremena u kojem živimo i radimo, te vođeni željom za stalnim usavršavanjem i napretkom, počinjemo proces diverzifikacije naše proizvodnje, tako da danas pored proizvodnje proizvoda za kućanstvo razvijamo i proizvodimo stretch foliju, lampione, mesarski i klobučni papir, ading role, te papirne i gastro vrećice.

Bogat proizvodni asortiman i prisutnost u svim regijama vodi nas korak dalje, tako da razvijamo vlastite distributivne centre i to u Zagrebu, Splitu, Puli i Belišću, a sve sa ciljem podizanja kvalitete usluge u opskrbi naših kupaca.